سلام خدمت دوستان عزیز، امیدوارم که حالتون خوب باشه
در این مطلب میخوام در مورد نحوه ی ایجاد کردن کانال در تلگرام باهاتون صحبت کنم.
همونطور که میدونید یکی از قابلیت های تلگرام اینه که شما میتونید یک کانال ایجاد کنید و از طریق اون پیام هایی رو به افراد مورد نظرتون به صورت یکجا بفرستید.
من خیلی به بازی Cut The Rope علاقه دارم،همینطور بازی Pudding Monster هم که جدیداً توسط سازنده همون بازی تولید شده عاشقش شدم.به شما هم توصیه میکنم امتحانش کنید.
سیو کامل این دو تا بازی رو براتون گذاشتم ، فقط بازی Cut The Rope فصل دومش رو نرفتم (یعنی قبلاً رفته بودم اما پاک کردم بازی رو اونها هم حذف شد) و بقیه فصل هاش کامله و تا اونجا که تونستم سه ستاره گرفتم.
برای لود کردن سیو ها فایل زیپ رو باید استخراج کنید و پوشه ZeptoLab رو در ریشه حافظه گوشیتون قرار بدید.
همونطور که میدونید در اندروید 4.2 به بالا دیگه گزینه ی عیب یابی USB و "گزینه های برنامه نویس" در دسترس نیست.
پس برای فعال کردنش چیکار باید کرد؟!
خیلی ساده هست.شما باید به قسمت درباره ی تلفن برید و در اونجا روی گزینه "شماره ساخت" یا Build Number ، هفت بار بسرعت کلیک کنید.
همونطور که مشاهده میکنید عبارت "You are now a Developer" یا "شما یک برنامه نویس هستید" نمایش داده میشود.
حالا به منوی اصلی برگردید و مشاهده میکنید که منوی "گزینه های برنامه نویس" به تنظیمات اضافه شده!
موفق باشید...
آپدیت اردیبهشت ۱۴۰۰:
از اونجایی که بسیاری از دوستان با متصل کردن فلش به گوشی مشکل داشتن، و همونطور که مشاهده میکنید کامنت های بسیار زیادی در این زمینه داده شده، در ادامه چند روش کاربردی که باعث شده مشکل دوستان برطرف بشه رو براتون اوردم.
اول اینکه بسیاری از دوستان با تعویض کردن مبدل otg مشکلشون برطرف شده. پس حتماً این کار رو امتحان کنید.
برخی از دوستان هم فلششون خراب شده و با عوض کردن فلش، مشکلشون برطرف شده.
برخی از دوستان با استفاده از نرم افزار usb serial terminal تونستن این مشکل رو برطرف کنن.
عده دیگه ای هم بودن که با آپدیت کردن گوشیشون، فلش رو تونستن باز کنن.
یک مشکل دیگه ای هم که برای بسیاری از دوستانی که گوشی سامسونگ سری A داشتن به وجود اومده، این بوده که گوشیشون همش نوتیفیکیشن میداده که usb قطع شدن و دوباره نوتیفیکیشن میداده که usb وصل شد!
این مشکل رو با روش های مختلفی حل کردن. یکی از دوستان به اسم آقا مهرداد گفتن که این مشکل با آپدیت کردن برطرف شده. یکی دیگه از دوستان به اسم آقا محمد گفتن که با شماره گیری *#0808# و انتخاب گزینه ریبوت، مشکلشون برطرف شده. یکی دیگه از دوستان به اسم آقا آرش گفتن که این مشکل به خاطر رسوب گرفتن درگاه usb بوده که با استفاده از مسواک تمیز و ماده تمیز کننده به دقت باید درگاه usb رو تمیز کنید تا این مشکل برطرف بشه. البته بهتره که به تعمیرکار بگید تا این کار رو براتون انجام بده. حتی یکی از دوستان به اسم آقا علی بوده که با خاموش کردن Data Warning تونسته این مشکل رو برطرف کنه!
امیدوارم که مشکلتون برطرف بشه و بتونید به راحتی فلش رو باز کنید.
به نام خدا سلام به همه دوستان امیدوارم اوقات خوشی داشته باشید.شاید هنگام خرید یک گوشی جدید و یا عوض کردن رام گوشیتون با مشکل نصب فایل منیجر مواجه بشید. من برای نصب فایل منیجر یه راه خیلی ساده بهتون پیشنهاد میکنم. از طریق مرورگر گوشیتون به آدرس زیر برید :
بنابه دستور آقا بهنام عزیز آموزش نصب رام استوک (رسمی) تبلت Transformer Asus رو قرار دادم تا دوستان استفاده کنن. ابتدای امر اتمام حجت! شما این کار و به اختیار خودتون انجام میدید و بنده هم میچ مسئولیتی در قبال صدمه دیدن دستگاه شما ندارم.علی الخصوص که خودم هم این دستگاه رو ندارم و نمیتونم کمک تجربی بهتون بکنم.پس عواقب کار رو بسنجید لطفاً توصیه میکنم که حداقل کل آموزش رو دوبار به دقت بخونید تا کاملاً یا بگیرید. متاسفانه امکان قرار دادن اسکرین شات نیست :( نکته ی بسیار بسیار مهمی که باید بهش توجه داشته باشید اینه که امکان Downgrade وجود نداره(یعنی نمیتونید نسخه سیستم عامل رو پایین بیارید) برای اینکه به بهترین شکل همه چیز انجام بشه توصیه میکنم یک بار قبل از فلش زدن و یک بار هم بعد از فلش زدن دستگاه خودتون رو ریست فکتوری کنید. Setting > Backup & Restore < Wipe Data & Factory Reset .... فرآیند فرایند فلش زدن به صورت زیر انجام میشه: ابتدا از سایت شرکت Asus آخرین نسخه ی فریم ویر رو دانلود کنید:
به نام خدا سلام به همه با توجه به درخواست زیادی که دوستان مبنی بر گذاشتن آموزش نرم افزار تیتانیوم بکاپ داشتند بنده هم اطاعت کردم و آموزش رو قرار دادم. چون تصاویر زیاد هست مجبور شدم در ادامه مطلب آموزش رو قرار بدم پس لطفاً به ادامه مطلب برید..
همونطور که مستحزر هستید، شرکت گوگل اجازه ی دسترسی کاربران ایرانی رو به فروشگاه نرم افزاری گوگل محدود کرده بود و ما نمیتونستیم از این فروشگاه استفاده کنیم و این وسط هم یک سری برنامه توسط ایرانی ها طراحی شده بود که با اینکه زحمت زیادی براشون کشیده شده (و بعضیاشون هم واقعاً خوبن) اما باز هم هیچ فروشگاهی ، گوگل پلی نمیشه!
اما خوشبختانه مدتی هست که تحریم گوگل پلی برای ایرانیان رفع شده و دیگه بدون نیاز به تغییر آی پی میتونید از این فروشگاه استفاده کنید. اما متاسفانه بسیاری از دوستان هنوز نمیتونن از فروشگاه گوگل پلی برنامه دانلود کنن و فقط از طریق تغییر آی پی میتونن این کار رو بکنن، لذا این مطلب رو برای این دسته از دوستان بروز نگه میداریم تا انشاالله کلاً مشکل برطرف بشه.
بنابراین ما در این مطلب میخوایم ببینیم که چطوری میشه به فروشگاه گوگل پلی متصل شد و از اون استفاده کرد؟
در آموزش زیر بصورت تصویری نحوه ی انجام این کار رو پیگیری میکنیم:
ابتدا ما باید راه هایی که گوگل ما رو شناسایی میکنه ببندیم تا نتونه تشخیص بده ما از کجا متصل میشیم و در آخر هم بوسیله ی برنامه ی هات اسپات شیلد یا سایفون آی پی خودمون رو عوض میکنم و براحتی از گوگل پلی استفاده میکنیم.ممکنه که در دستگاه های مختلف نوع منو ها متفاوت باشه اما درکل شبیه به هم هستند.
البته در موارد مختلف ممکنه که حالات مختلفی در هنگام متصل شدن به فروشگاه پیش بیاد. مثلاً در برخی دستگاه ها ممکنه که نیازی به عوض کردن زبان نباشه، اما برخی دیگه نیاز داشته باشن تا زبان دستگاه رو عوض کنن.به خاطر همین ما ابتدا آسون ترین راه رو میگیم و سپس به بررسی جزییاتی که ممکنه پیش بیاد میپردازیم.
آسون ترین راهی که وجود داره، اینه که از برنامه ی سایفون استفاده کنیم:
ابتدا برنامه رو از اینترنت دانلود کنید.
سپس اون رو نصبش کنید و اجرا کنید:
حالا مشاهده میکنید که برنامه باز میشه و در حال اتصال به سرور هست: (توجه بکنید که در اینجا ما زبان گوشی رو تغییر ندادیم و فارسی هست، همچنین حالت هواپیما هم فعال نیست و سیم کارت متصله)
حالا بدون هیچ کار خاصی مشاهده میکنید که آیکن برنامه به رنگ آبی درمیاد و آی پی شما عوض میشه:
هنگامی که برنامه متصل شد، فروشگاه گوگل پلی رو باز کنید. اگه به فروشگاه متصل شد و تونستید برنامه هارو دانلود و نصب کنید، یعنی اینکه برنامه به درستی کار میکنه.اما اگه فروشگاه باز نشد یا خطای 403 داد یعنی اینکه هنوز باید یه کارایی انجام بدید!
و اون کار ها رو ما در ادامه بهش میپردازیم:
بنابراین اول میریم سراغ اینکه زبان گوشی رو از فارسی به انگلیسی تغییر بدیم:
حالا زبان گوشی به انگلیسی تغییر کرد و گوگل نمیتونه مارو از طریق زبان گوشی شناسایی بکنه!
در مرحله ی بعد باید موقعیت مکانی رو غیر فعال کنیم.پس اول به تنظیمات میریم و این کار رو انجام میدیم:
حالا برای محکم کاری،موقعیت مکانی سرویس های گوگل رو هم غیر فعال میکنیم:
حالا موقعیت مکانی گوگل رو هم غیر فعال کردیم و میریم سراغ برنامه ی گوگل پلی،البته اول باید حافظه ی این برنامه رو یک بار پاک کنیم تا اطلاعات قبلی از توش حذف بشه:
دقت کنید که برنامه رو متوقف یا حذف نکنید.
حالا از تنظیمات خارج میشیم و میریم به صفحه ی اصلی.برای شروع به کار باید حالت هواپیما رو فعال کنیم و سپس وای فای رو روشن کنیم.حالت هواپیما رو برای این روشن میکردیم که گوگل قبلاً سیم کارت های ایرانی رو میشناسه و تحریم میکرد.
دانلود سایفون:
برای دانلود برنامه ی سایفون میتونید در گوگل جست و جو کنید و اون رو دانلود کنید. متاسفانه گذاشتن این برنامه در وبسایت بنده میتونه موجب فیلتر شدن سایت بشه به خاطر همین نمیتونم این برنامه رو اینجا برای دانلود قرار بدم.
پس از نصب برنامه ی تغییر آی پی ، میتونید به فروشگاه گوگل پلی مراجعه کنید و برنامه هاتون رو بروز رسانی کنید و یا برنامه های جدید نصب کنید.
اولین برنامه ای هم که سراغش میرید احتمالاً این هست!
امیدوارم که از این آموزش لذت برده باشید و روزی برسه که دیگه به این کارا نیاز نباشه ... (( حالا این روز رسیده و میتونید بدون نیاز به تغییر آی پی از گوگل پلی استفاده کنید! ))