در این مطلب میخوام در مورد اینکه چطور میتونید درگاه های جعلی بانکی رو شناسایی کنید تا از سرقت اطلاعاتتون جلوگیری بشه صحبت کنم. پس لطفاً با بنده همراه باشید.
از اونجایی که بنده چند سالی هست که در حوزهی نرمافزارهای بانکی فعالیت میکنم یکی از مهمترین مسائلی که افراد جامعه با اون مواجه میشدن این بود که یه دفه ای یک نفر حساب بانکی اونهارو خالی میکرد و صاحب حساب هم نمیدونست که چه کسی این کار رو کرده و این موضوع رو سریعاً به پلیس گزارش میداد. بعداً مشخص میشد که یک نفر با استفاده از رمز دوم حساب شخص رو خالی کرده. این مشکل در سالهای گذشته بسیار رواج زیادی پیدا کرده مخصوصاً در بین افرادی که از نظر آشنایی با موبایل و کامپیوتر ضعیف هستن و تخصص چندانی توی این زمینه ها ندارن.
از طرف دیگه ضعف امنیتی هم در سیستم بانکداری ما بی تاثیر نبوده که باعث به وجود اومدن این اتفاقات میشه. استفاده از درگاه جعلی یا فیشینگ یکی از راهکارهای پراستفاده برای سرقت اطلاعات بانکی هست. این درگاه های جعلی به این صورت هستن که از نظر ظاهری کاملاً شبیه درگاه بانکی معمولی هستن ولی از نظر کارایی کار درگاه بانکی رو نمیکنن و فقط اقدام به ثبت اطلاعات کاربران میکنن. از این طریق صاحبان این درگاه های جعلی به راحتی میتونن با درست کردن خطاهای گمراه کننده و نشون دادن اون به کاربران، اطلاعات کارتهای بانکی کاربران رو بگیرن.
در انتهای مطلب لینک یک فیلم رو هم براتون گذاشتم که به صورت عملی یک نمونه از این درگاه ها رو ببینید. اما بطور کلی اگه بخوام بهتون بگم که چطور باید تشخیص بدید که این درگاه ها جعلی هستن یا واقعی در یک جمله میتونم بگم که به آدرس مرورگرتون دقت کنید. چون تنها چیزی که میتونه به شما برای فهمیدن این موضوع کمک کنه همون آدرس هست. فقط هم به این اکتفا نکنید که با https شروع بشه. حتی اگه با https هم شروع بشه میتونه سایت جعلی باشه. حتماً دقت کنید که ابتدای آدرس همون چیزی باشه که برای شرکت ارائه دهنده ی پرداخت هست. مثلاً برای بانک سامان ابتدای آدرس باید sep.shaparak.ir باشه و بانک های دیگه هم به همین صورت زیر مجموعه ی سایت shaparak.ir هستن. به این نکته هم دقت کنید که ممکنه برخی از این درگاه های جعلی آدرس درگاه پرداختشون رو طوری تنظیم کنن که توی اون از کلماتی مثل شاپرک استفاده بشه تا بتونه شبیه بشه به سایت اصلی ولی مهم اینه که ابتدای آدرس حتماً باید shaparak.ir داشته باشه.
در ادامه تمام چیزهایی که در صفحه قرار میگیره میتونه توسط صاحب سایت کاملاً شبیه درگاه واقعی درست بشه و به اون محتویات هیچ اعتنایی نباید بکنید، فقط و فقط به آدرس مرورگر توجه داشته باشید.
همچنین یکی از راهکارهایی که کم کم داره در بانکهای مختلف شروع میشه، استفاده از رمز دوم یک بار مصرف هست که میتونه از این نحوه ی کلاهبرداری جلوگیری کنه.
در لینک زیر یک ویدیوی کامل از نحوهی شناسایی درگاههای جعلی براتون قرار دادم:
سلام خدمت دوستان عزیز، در این مطلب با یک آموزش بسیار ساده و در عین حال جالب از دنیای وب و موبایل در خدمت شما هستم.
همونطور که شاهد هستید امروزه صنعت موبایل پیشرفت بسیار چشمگیری داشته و قابلیت های بسیار جالبی در گوشی های هوشمند گنجانده میشه. مرورگر های موبایل هم از این قافله عقب نموندن و دارن پیشرفت میکنن. تا جایی که یک سری قابلیت ها به اون ها داره افزوده میشه که در مرورگر های وب که مخصوص دسکتاپ هستند موجود نیست. یکی از این قابلیت ها که برای بنده جالب بود و تصمیم گرفتم که مطلبی در مورد اون بنویسم، قابلیت تغییر رنگ هدر مرورگر در صفحه ی وب هست.
به نام خدا سلام خدمت همه ی دوستان عزیز، امیدوارم که اوقات خوشی داشته باشید
در این مطلب میخوام در مورد کلید های میانبر پر کاربرد در مرورگر های اینترنت باهاتون صحبت کنم، حتماً این مطلب رو مطالعه کنید.
امروزه وبگردی به یکی از کارهای توقف ناپذیر ما تبدیل شده و برای این کار هم ما از مرورگر ها استفاده میکنیم، پس بهتره که با اونها بیشتر آشنا بشیم تا بتونیم کاری کنیم که خواسته هامون رو راحت تر و سریع تر برآورده کنن.
در این مطلب میخوام یک کلاس ساده برای چند زبانه کردن اسکریپت های PHP به شما معرفی کنم.
نحوه ی استفاده از این کلاس بسیار ساده هست.
شما ابتدا باید یک پوشه ای بسازید که فایل های زبان های مورد نظرتون رو در اون بزارید. بعد فایل های زبان های مورد نظرتون رو با پسوند .ini در اون پوشه قرار میدید و در کدهای PHP کلاس EasyLang رو اضافه میکنید و با استفاده از ثابت های زبان، از ترجمه ها استفاده میکنید.
این کلاس بسیار ساده هست و با PHP 5.2 به بالا سازگاری داره.
برای توضیحات بیشتر و دانلود سورس کد و اسکریپت دمو میتونید به لینک زیر که در Github هست مراجعه بکنید.
این کلاس توسط بنده ساخته شده و خوشحال میشم که اگه نظری در موردش داشتید به بنده بگید.
در این آموزش ما از CSS3 برای جلوه ها استفاده میکنیم و برای نمایش هم از HTML استفاده میکنیم. تمامی این کد ها توسط بنده نوشته شده و برای نوشتن از نرم افزار DreamWeaver استفاده کردم که به شما هم توصیه میکنم از اون استفاده بکنید.
با سلام خدمت همه ی دوستان عزیز امیدوارم که حالتون خوب باشه.
همونطوری که دوست خوبمون آقا محمد، دستور داده بودند یک مطلب در مورد ایجاد صفحات جداگانه در وبلاگ زدم تا با نحوه ی انجام این کار آشنا بشیم.
این آموزش رو در محیط بلاگفا انجام میدیم:
بعد از اینکه وارد مدیریت وبلاگتون شدید از منوی سمت راست، روی گزینه ی "صفحات جداگانه" کلیک کنید:
با کلیک کردن روی این گزینه به صفحه ای میرید که باید انتخاب کنید صفحه ای که دارید درست میکنید میخواید چطوری باشه.
2تا حالت داره ، یا از کد قالب ها استفاده بکنید (که در آخر بهتون میگم چطوری کد قالب رو تغییر بدید) و یکی دیگه هم درست کردن تمام کد صفحه به اختیار خودتون هست که معمولاً کسی این گزینه رو انتخاب نمیکنه.
پس گزینه ی اول رو انتخاب میکنیم:
حالا مشاهده میکنید که صفحه ای براتون باز میشه که تقریباً مثل ایجاد مطلب هست و عین اون عمل میکنه،اما یه گزینه این جا اضافه شده که خیلی مهمه و اونم آدرس صفحه هست که مشاهده میکنید دورش خط کشیدم:
این گزینه خیلی مهمه و آدرس صفحه ی شما رو درست میکنه.همونطوری که مشاهده میکنید بنده داخل کادر test نوشتم ، پس آدرس صفحه بصورت http://207boys.blogfa.com/page/test میشه.
وقتی که مطلبتون رو نوشتید ، اون رو ذخیره کنید.
حالا میبینید که صفحه یا صفحات شما رو داره بصورت لیست نشون میده:
خب حالا شما موفق شدید که صفحه ی خودتون رو بسازید.
برای اینکه نتیجه رو ببینیم به آدرسی که ساخته شده میریم:
همونطور که مشاهده کردید ، صفحه ی جداگانه برای ما ساخته شد و میتونیم از لینکش استفاده کنیم.
اما نکته ای که وجود داره ، اینه که قالب صفحات جداگانه با قالب اصلی وبلاگ فرق میکنه و در قسمت ویرایش قالب میتونید اون رو مشاهده کنید:
حالا میخوام یه سایتی رو بهتون معرفی کنم که راحت تر این کار رو بکنید!
با صدا یاب میتونید آهنگ رو توی اینترنت جستجو کنید.
نکته: یکی از دوستان اشتباهاً فکر کرده بود که بنده این سایت رو طراحی کردم. در صورتی که بنده سایت صدایاب رو طراحی نکردم و در این مطلب فقط شما رو با این سایت آشنا کردم.